4 personen
Benodigdheden
250 gr woknoedels
2 el zonnebloemolie
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 ui, gesnipperd
150 gr sugarsnaps
100 gr broccoli in roosjes
100 gr wortel, in plakjes
100 gr cherrytomaatjes, gehalveerd
380 gr gamba’s
3 el sojasaus
1 el sesamolie (heb ik weggelaten)
3 el oestersaus (heb ik weggelaten)
Bereiding
Kook de noedels volgens de aanwijzig op de verpakking.
Verhit de olie in een wok.
Fruit de knoflook en ui 1 min.
Voeg de sugarsnaps, broccoli, wortel en cherrytomaatjes toe en bak al omscheppend in 8-10 min knapperig gaar.
Voeg de gamba’s toe en bak 3 min mee.
Giet intussen de noedels af en voeg de sojasaus, sesamolie en oestersaus toe aan de groenen en gamba’s.
Bak al omscheppend nog 2 min en verdeel met de noedels over 4 kommen.
Bron: onbekend