Spaghetti met ansjovis en tomaatjes

Benodigdheden
5 el olijfolie
4 teentjes knoflook, in plakjes
1 blikje ansjovisfilets, uitgelekt en grof gehakt
250 gr cherrytomaatjes, in kwarten
chilipeper
300 gr spaghetti
basilicumblaadjes

Bereiding
Verhit 4 el olie met de knoflook op een lage stand tot het begint te geuren, maar de knoflook nog niet verkleurd.
Voeg de ansjovis en tomaatjes toe en laat op middelhoge stand zacht worden.
Breng op smaak met chilipeper.
Kook intussen de spaghetti beetgaar.
Schep de spaghetti door de saus en voeg de rest van de olijfolie toe.
Hussel goed door elkaar zodat de saus zich aan de spaghetti hecht.
Bestrooi met basilicumblaadjes

Bron: Emte tijdschrift, boodschappen.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *