4 personen
Benodigdheden
380 g kipfilet
3 el olie
1 pak mihoen (250 g)
2 uien, in partjes
1 winterpeen (250 g), in reepjes
1 komkommer, in reepjes
200 ml kokosmelk
50 g gezouten pinda’s, grof gehakt
Bereiding
Dep de kipfilets droog met keukenpapier.
Verhit 2 el olie in een wok en bak de kipfilets rondom goudbruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de kipfilets uit de wok.
Schep de uien en de winterpeen in het bakvet en roerbak 3 min.
Voeg de komkommer en de kokosmelk toe en breng aan de kook.
Snijd de kipfilets in plakken en voeg toe.
Warm nog even door.
Schep de mihoen om met 1 el olie en verdeel over 4 diepe borden.
Schep de kip-kokossaus erop, strooi de pinda’s erover.
Tip: Voeg een fijngesneden rode peper aan de kip-kokossaus toe als je het gerecht wat pit wilt geven.
Bron: AH receptkaart