4 personen
Benodigdheden
400 gr macaroni
zout
100 gr magere spekreepjes
2,5 el olijfolie
4 teentjes knoflook, gespeld
2 uien, gesnipperd
1 pak spinazie a la creme a 450 gr
3 smaaktomaten
vers gemalen peper
100 g belegen kaas, fijn geraspt
Bereiding
Kook de macaroni in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Bak intussen de spekreepsjes 3 min in de hete olie.
Pers de knoflook erboven uit en bak de uien al omscheppend 3 min mee.
Schep de spinazie erdoor en verwarm hem volgens de gebruiksaanwijzing.
Schep de stukjes tomaat erdoor en verwarm alles al omscheppend op een halfhoog vuur.
Schep het mengsel door de afgegoten macaroni en breng het op smaak met peper en zout.
Strooi de kaas erover en serveer direct.
Bron: C1000 kookboek 2002