Visrolletjes met broccoli

4 personen

Benodigdheden
1 rode ui, in flinterdunne ringen
4 zeewolffilets
75 g Parmaham, in plakjes
1/2 potje tapenade van zongedroogde tomaten (a 140 g)
3 el olijfolie
300 g broccoli, in zeer kleine roosjes
cocktailprikkers

Bereiding
Leg de rode uiringen in een bakje met ijskoud water zodat ze lekker knapperig worden.
Beleg de vis met de plakjes ham, bestrijk met de tapenade en rol ze op, steek vast met een prikker.
Verhit 2 el olie en bak hierin de visrolletjes in 10 min, met de deksel op de pan, gaar.
Kook intussen de broccoli in 4 min beetgaar.
Dep de uiringen door de broccoli, breng op smaak met (versgemalen) peper.
Verwijder de prikkers en serveer de visfilets met de broccolisalade.
Lekker met aardappelpuree.

Bron: Allerhande

One comment

  1. ma says:

    heb ik ook gemaakt, erg lekker.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *