4 personen
Benodigdheden
1 kg aardappelen iets kruimig, geschild
500 g rundergehakt
4 uien, in halve ringen
250 g champignons, gehalveerd
2 el mosterd
50 g boter
150 g belegen kaas, geraspt
300 g snijbonen, diepvries
pureestamper
ovenschaal (Ø 26 cm), ingevet
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Kook de aardappelen 20 min. in water met zout.
Bak ondertussen het gehakt in een koekenpan met antiaanbaklaag in 8 min. rul.
Bak de ui en champignons 5 min. mee.
Meng de mosterd erdoor, breng op smaak met peper en zout en schep in de ovenschaal.
Giet de aardappelen af boven een kom.
Voeg 150 ml kookvocht en de boter toe en stamp tot puree.
Meng de kaas erdoor.
Verdeel de bevroren snijbonen over het gehakt en dek af met puree.
Bak in 20 min. goudbruin.
Bron: Allerhande