4 personen
Benodigdheden
500 g runderpoelet
1/2 tl kaneelpoeder
mespuntje kruidnagelpoeder
zout en versgemalen peper
3 el olijfolie (Mediterrane)
2 uien, gesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
1 rode of gele paprika, in repen
250 g tuttifrutti
2 el gehakte peterselie (vers of diepvries) of 2 tl gedroogd
Bereiding
Bestrooi het vlees met kaneelpoeder, kruidnagelpoeder en peper.
Verhit de olijfolie en bak de vleesblokjes hierin rondom bruin.
Voeg ui en knoflook toe en laat even meebakken.
Voeg 200 ml water toe en stoof zachtjes minimaal 1 uur met deksel op de pan.
Laat de paprika en de tuttifrutti de laatste 20 min meestoven.
Bestrooi het gerecht met peterselie.
Lekker met zilvervliesrijst of (zelfgemaakte!) aardappelpuree
Bron: Allerhande