Provencaalse visschotel

4 personen

Benodigdheden
500 g pangasiusfilet
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 zak Provencaalse roerbakmix (400 g)
10 zwarte olijven zonder pit, in ringen
300 g couscous
2 el tijmblaadjes (zakje 15 g)
ovenschaal (inhoud 2 liter)
keukenpapier
aluminiumfolie

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200C.
Dep de pangasiusfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze met zout en peper.
Verdeel de tomatenblokjes met het sap over de bodem van een ovenschaal.
Schep de roerbakmix en de olijven erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Leg de pangasiusfilets op de groenten en dek de schaal goed af met aluminiumfolie, zodat er geen stoom kan ontsnappen.
Schuif de schaal in de oven en stoom de visschotel in 20-25 gaar.
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer er vervolgens de tijmblaadjes doorheen.
Verdeel de couscous over vier borden, roer de groenten in de ovenschaal om en verdeel ze over de couscous.
Leg de pangasiusfilets erop en serveer direct.

Bron: Allerhande

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *