M&N luchtig toetje

Benodigdheden
1 pakje monchou
slagroom (250 ml, ongeklopt uit koeling)
suiker (hoeveelheid naar eigen smaak)
bastognekoekjes
m&m’s (in stukjes)

Bereiding
Laat de monchou eerst op kamertemperatuur komen, zo wordt het zachter en zullen er geen klontjes overblijven in het mengsel.
Verkruimel de bastognekoekjes totdat ze fijn zijn (mogen grotere stukjes in zitten).
Mix de monchou tot een creme.
Mix de slagroom met het suiker totdat het luchtig is.
Meng de monchou door het slagroom met een houten lepel.
Maak de glaasjes op door verschillende lagen van de bastognekoekjes, monchouslagroom mengsel en gecrushte m&m’s om-en-om in een glas te doen.
Plaats een paar m&m’s als versiering op de toep van het toetje.

Bron: eigen feest recept

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *