Frambozencakejes met witte chocolade
12 personen
Benodigdheden
225 g zelfrijzend bakmeel, gezeefd
200 g suiker
100 g witte chocolade, geraspt
1 zakje vanillesuiker
2 eieren
200 g boter, gesmolten
1 bakje frambozen
12 muffinvormpjes, ingevet
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175C.
Meng in een grote kom het bakmeel met de suiker, witte chocoladerasp, vanillesuiker en 1 tl zout.
Klop in een andere kom de eieren los en meng ze met de gesmolten boter.
Roer het eiermengsel snel door de droge ingredienten tot een dik beslag.
Schep in ieder muffinvormpje een bodem van het beslag en leg hierop 3 frambozen.
Schep hier een grote lepel beslag bovenop tot net onder de rand van de muffinvorm.
Bak de cakejes 25 min in de oven gaar en goudbruin.
Bron: Allerhande