Tortilla kip-ananas

4 personen

Benodigheden
1 paprikamix
4 el traditionele olijfolie
380 g kipfilet
2 tl paprikapoeder
820 g ananasstukjes blok
8 meergranen tortillawraps
8 el Hawaii saus
ijsbergsla

Bereiding
Snijd de paprika in reepjes.
Verhit de helft van de olie en roerbak de paprika 5 min.
Snijd de kip in plakken en bestrijk met de rest van de olie en bestrooi met het paprikapoeder.
Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de grillpan en gril de kip 4 min.
Keer halverwege.
Laat de ananasstukjes uitlekken.
Gril de ananasstukjes 2 min in de grillpan.
Keer halverwege.
Verwarm de wraps elk 20 seconden in de magnetron op vol vermogen (700 Watt).
Bestrijk de wraps elk met 1 el saus.
Snijd de sla in reepjes.
Verdeel de sla, paprika, kip en ananas erover.
Vouw de onderkant van de tortilla’s naar binnen en rol ze op zodat de bovenkant open blijft.
Zet vast met een sateprikker.

Bron: Allerhande



Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *