Sinterklaas slagroomtoetje met mascarpone

3 personen

Benodigdheden

250 ml slagroom
1 bakje mascarpone
2 el suiker
pepernoten
1 flesje karamelsaus (NH: of chocoladesaus)
chocolade kruidnoten
chocolade munten

Bereiding
Doe de mascarpone in een kom en klop deze los.
Voeg de slagroom en de suiker toe en begin rustig te kloppen
Verhoog daarna de snelheid en klop het geheel op tot een heerlijke lobbige mascarpone-slagroom.
Neem twee handenvol pepernoten en rol deze kapot met een deegroller.
Schep in glaasjes de pepernootkruimels, daarboven op wat slagroom en schenk er karamelsaus over, en doe dit achtereenvolgens nog een keer.
Top het geheel af met wat chocoladepepernoten en chocolademunten.

Smullen maar!

Bron: Heerlijke Happen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *