Pasta pesto met Italiaanse rauwe ham

4 personen

Benodigdheden
200 gr Italiaanse rauwe ham, gescheurd
400 gr spaghetti
2 el pijnboompitten
1 potje rode pesto (190 gr)
250 gr cherrytomaatjes, gehalveerd
2 bollen mozzerella (a 125 gr), in stukken
3 el basilicum, blad in reepjes
50 gr parmezaanse kaas, grofgeraspt

Bereiding
Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster intussen in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord.
Giet de pasta afen meng er de pesto door.
Verdeel de pasta over 4 borden.
Verdeel de tomaatjes, de mozzarella, de ham en de pijnboompitten over de spaghetti.
Bestrooi met de basilicum, de kaas en peper naar smaak.

Bron:Jumbo blad

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *