Ovenschotel met ansjovis en mozzarella

Benodigdheden
2 vleestomaten
1 zak paprika’s (groen/rood/geel)
1 ui
250 g mozzarella
1 blikje ansjovisfilets (50 g)
1/2 volkorenbrood
50 g (room)boter
ovenschaal (20×25 cm), ingevet

Bereiding
Oven op 200C voorverwarmen.
Tomaten wassen en in halve plakken snijden.
Paprika’s en ui schoonmaken en in halve ringen snijden.
Mozzarella halveren.
Paprika, tomaat en ui in ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien.
Kaas en ansjovis erover verdelen.
Schotel in het midden van de oven in 25 min gaar laten worden.
Boterhammen roosteren, diagonaal doorsnijden en met boter serveren bij de ovenschotel.

NH: wat weinig als hoofdgerecht.

Bron: AH receptkaart

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *