Gevulde wraps met garnalen en mango
4 personen
Benodigdheden
4 el wokolie
2 teentjes knoflook, fijngehakt
400 gr gemengde wokgroente naar keuze (NH: verse groente snijden is lekkerder)
300 gr spinazie, panklaar
250 gr roze garnalen (2 bakjes a 125 gr)
1 mango, geschild, in stukjes
zoete chilisaus
4 grote tortillawraps
Bereiding
Verhit de olie in een wok en fruit hier in de knoflook.
Voeg de wokgroenten toe en roerbak 2-3 minuten op een hogere stand.
Zet de warmtebron lager en voeg handje voor handje de spinazie toe.
Schep de garnalen en mango erbij en warm even goed door.
Voeg naar smaak zoete chilisaus toe.
Verwarm intussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel het garnalenmengsel erover en vouw dubbel.
Steek eventueel vast met een cocktailprikker.
Ook lekker als lunch.
Bron: Allerhande