Zalm broccoli schotel

4 personen

Benodigdheden
500 gr broccoli
250 ml kookroom
300/400 gr zalm
1 el mosterd
700 gr vastkokende aardappels
50 gr geraspte kaas
peper en zout

Bereiding
Schil de aardappelen en snijd de broccoli in roosjes.
Verwarm de oven op 200 graden.
Kook de aardappels ongeveer 15 min in een pan met water.
Voeg de laatste 5 min ook de broccoli roosjes toe.
Klop de kookroom met de mosterd en wat peper en zout door elkaar.
Controleer of de aardappels beetgaar zijn en giet ze samen met de broccoli af en verdeel deze in een ovenschaal.
Snijd de zalm in blokken en leg deze tussen de aardappels en broccoli.
Schenk de kookroom er over en verdeel als laatste de kaas erover.
Zet de ovenschaal ongeveer 15 min in de oven.

Bron: internet

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *