Spaghetti met koriander en avocado

2 personen

Benodigdheden
1 bakjes cherrytomaatjes
2 el gehakte verse koriander
rasp en sap van 1 citroen
2 teentjes knoflook, fijngehakt
4 el olijfolie
2 avocado’s, geschild, in blokjes
300 g spaghetti
2 el gehakte peterselie

Bereiding
Meng de tomaatjes met de koriander, citroenrasp, – sap, knoflook, olijfolie, avocado, zout en peper.
Kook de spaghetti beetgaar en giet af.
Meng de warme spaghetti met het tomaten-avocadomengsel.
Verwarm eventueel kort in een hete wok en serveer.
Bestrooi met peterselie.

Tip NH: warme spaghetti met het koude avocadomengsel erg lekker als zomers gerecht!

Bron: Allerhande

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *