Andijvie-paprikastamppot met worst

4 personen

Benodigdheden
4 braadworsten
1 kg kruimige aardappels
5 el (vloeibare) magarine
1 rode paprika
1 zakje Maggi gebonden jus naturel (29 g)
1 dl melk
1 zak andijvi

Bereiden
Braadwordsten 5 min in heet water wellen.
Aardappels schillen, in stukken snijden en 20 min koken.
In koekenpan 2 el margarine verhitten en braadworsten bruin bakken.
Scheutje water bij braadworsten gieten, deksel op de pan doen en worst in 20 min gaar braden.
Parika in reepjes snijden.
In pan 1 el margarine verhitten en paprika 2 min bakken.
Jus volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
MelkĀ 4 sec in magnetron op 900 watt verwarmen.
Aardappels afgieten, fijnstampen en met andijvie en paprika mengen.
Met melk, zout en 2 el margarine op smaak brengen.
Serveren met worst en jus.

Bron: AH receptkaart

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *