Stamppot paksoi met gehaktballetjes

4 personen

Benodigdheden
1 kg aardappels
350 g tartaar
4 el pindakaas
1 ei
4 el (vloeibare) magarine
3 el ketjap
2 struiken paksoi
100 ml magere melk

Bereiding
Aardappels schillen en in stukken snijden.
Aardappels in ca 20 min gaar koken.
Tartaar met pindakaas en ei mengen.
Van tartaar 8 balletjes draaien.
Margarine in pan verhitten en balletjes rondom bruinbakken.
Boter afblussen met water en ketjap en balletjes met deksel op de pan in 15 min gaar laten worden.
Paksoi in reepjes snijden en wassen.
Melk verwarmen.
Aardappels met paksoi en melk door elkaar stampen en kort nog even verhitten.
Met peper en zout op smaak brengen.
Stamppot met tartaarballetjes en jus serveren.

Bron: AH receptkaart

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *