Noedels met zalm, sugar snaps en kruidenolie

4 personen

Benodigdheden
100 ml lichte olijfolie
2 el bieslook, fijngeknipt
1 teentje knoflook, geperst
2 tl citroenrasp
400 g noedels
400 g sugar snaps (NH: of peultjes)
1 el zonnebloemolie
300 g zalm, in stukjes

Bereiding

Maak de kruidenolie door de peterselie, bieslook, knoflook en citroenrasp in de olijfolie met een staafmixer enigszins fijn te malen.
Bereid de noedels volgens aanwijzingen op de verpakking.
Meng ze met de helft van de kruidenolie en houd ze warm.
Blancheer de sugar snaps (NH: of kook de peultjes) tot ze beetgaar zijn en houd deze ook warm.
Bak de zalm in de zonnebloemolie in de koekenpan net gaar in ongeveer 3 min.
Haal de pan van het vuur en roer er de rest van de kruidenolie bij.
Schep de zalm en de sugar snaps (NH: of peultjes) door de noedels.

Bron: Jumbo

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *