Tilapia in zoete chilisaus

4 personen

Benodigdheden
300 g witte rijst
400 g tilapiafilet
2 el bloem
500 g prei
4 el zonnebloemolie
250 ml chilisaus
1 blik ananasschijven op eigen sap (432 g)

Bereiding
Rijst koken.
Tilapia in blokjes snijden.
Bloem met 1/2 tl zout en peper in diep bord strooien.
Vis door bloem wentelen.
Prei schoonmaken en in ringen snijden.
In braadpan olie verhitten en vis 2 min bakken.
Prei toevoegen en 4 min bakken.
Chilisaus toevoegen.
Ananas laten uitlekken en 3 el sap opvangen.
Vier schijven ananas in stukjes snijden.
Stukjes ananas en sap toevoegen en visschotel nog 2 min doorwarmen.
Gerecht met rijst serveren.

Bron: AH receptkaart

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *