Hartige taart met broccoli en drie pepers
4 personen
Benodigdheden
5 plakjes bladerdeeg
500 g broccoli
1 pakje hamblokjes
1 cup Boursin Cuisine Drie Pepers (245 g)
3 eieren
75 g gemalen kaas belegen
1 zakje gemengde sla (200 g)
6 el yoghurtdressing
taartvorm, doorsnede 25 cm, ingevet
Bereiding
Oven op 200 C voorverwarmen.
Bladerdeeg laten ontdooien.
Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in stukjes snijden.
Broccoli in 5 min beetgaar koken en goed laten uitlekken.
Taartvorm met bladerdeeg bekleden en bodem met vork inprikken.
Broccoli en hamblokjes over bodem verdelen.
Eieren met Boursin loskloppen en over broccolimengsel schenken.
Kaas over taart strooien.
Taart in midden van oven in 35 min gaar bakken.
Sla met dressing mengen.
Taart met salade serveren.
Bron: receptkaart AH