Tortillawrap met tonijn

4 personen

Benodigdheden

2 blikjes tonijn in water (a 185 g)
1 blik maiskorrels (300 g)
1/2 pot augurkenblokjes (a 330 g)
4 el yogonaise
1 bakje cherry tomaten (250 g)
1 pak bloemtortilla’s (8 stuks)
1 komkommer, in dikke plakken gesneden
vershoudfolie

Bereiding

Laat de tonijn, de maiskorrels en de augurkenblokjes uitlekken.
Meng de tonijn en de yogonaise in een grote kom, breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.
Voeg de maiskorrels en de augurkenblokjes toe.
Snijd de helft van de tomaatjes in kleine stukjes en voeg bij het tonijnmengsel.
Verdeel het tonijnmengsel in 8 porties en spreid over elke tortilla een portie uit.
Rol de tortilla’s op en verpak ze per stuk in vershoudfolie en bewaar ze tot gebruik in de koelkast.
Haal voor het serveren de warps uit de folie en snijd ze schuin door.
Serveer de warps met de komkommer en de rest van de tomaten.

Bron: Allerhande

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *