Ovenschotel met feta en spinazie

4 personen

Benodigdheden
600 g aardappelen
100 ml melk
25 g roomboter
4 el olijfolie
350 g rundergehakt
1 teen knoflook
1 zak spinazie (600 g)
100 g semi zongedroogde tomaten
200 g feta in blokjes

Bereiding
Kook de aardappelen in de schil in 25 min gaar.
Laat ze iets afkoelen en pel de schil eraf.
Verwarm de oven voor op 200 C.
Verhit 2 el olie en bak het gehakt in 8 min rul.
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het gehakt over de ovenschaal.
Verhit de rest van de olie en bak de knoflook in 1 min.
Voeg de spinazie in delen toe, die je telkens laat slinken.
Laat de spinazie uitlekken.
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de spinazie en de tomaten over het gehakt, bedek met puree en bestrooi met feta.
Verhit 10 min in de oven.

Bron: Allerhande

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *