Tagliatelle met zalm, roomkaas en courgette

4 personen

Benodigdheden
250 g tagliatelle
1 courgette
300 g zalmfilet
2 el olijfolie
1 bakje Philadelphia basilicum light (185 g, roomkaas)
1 bakje bieslook (25 g), fijngesneden
1 citroen

Bereiding
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd intussen de courgette en de zalm in blokjes van 1 cm.
Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de courgetteblokjes 2 min.
Voeg de zalmblokjes toe en bak 1 min mee.
Blus af met 100 ml van het kookvocht uit de pan met pasta.
Voeg de roomkaas toe, zet het vuur uit en laat de roomkaas smelten.
Meng de bieslook erdoor.
Giet de pasta af en meng met de saus.
Breng op smaak met citroensap en peper en zout.

Serveer met een salade, bijvoorbeeld een tomatensalade.

Bron: Allerhande

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *