Pasta met kabeljauw en wokgroenten

4 personen

Benodigdheden
400 g spaghetti, penne, tagliatelle, fusilli of farfalle
500 g kabeljauwfilet
1 blik gepelde tomaten (400 g)
3 el olijfolie
1 zak wokgroenten grof gesneden (400 g)
1 bekertje creme fraiche (2oo ml)
zout en peper

Bereiding
Pasta met zout koken.
Kabeljauw in blokjes snijden.
Tomaten in stukjes snijden.
In wok olie verhitten en groenten 4-6 minuten roerbakken.
Kabeljauw en tomaten aan de groenten toevoegen en verwarmen tot de kabeljauw gaar is.
Met zout en peper op smaak brengen.
Pasta afgieten.
Creme fraiche door pasta scheppen en kort verwarmen.
Met zout en peper op smaak brengen.
Pasta over vier borden verdelen en groenten met kabeljauw erop scheppen.

Bron: AH receptkaart

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *