Koolvisfilet uit de oven met ansjovis en olijven

4 personen

Benodigdheden

4 ansjovisfilets uit de olie, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
50 g ontpitte zwarte olijven, grof gehakt
100 g kerstomaatjes, gehalveerd
handje basilicumblaadjes
2 el olijfolie
1 glas droge witte wijn
4 koolvisfilets
zout en versgemalen peper

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220C.
Meng de ansjovis, knoflook, olijven, tomaatjes, basilicum, olie en wijn door elkaar in een braadslee.
Bestrooi de koolvisfilets rondom met zout en peper.
Wentel ze door de saus in de braadslee en leg ze erin.
Zet de braadslee in de oven en bak de vis in 10 min gaar.

Lekker met pasta of stokbrood met een groene salade.

Bron: Allerhande

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *