Spaghetti-laagjesschotel met mascarpone

4 personen

Benodigdheden
250 g spaghetti
2 aubergines
1 ui
5 el olijfolie
250 g rundergehakt
200 g mascarpone
2 potten Bertolli Gusto Intenso Tomaat en Mascarpone (a 185 g)
Ovenschaal (inhoud 2 l), ingevet

Bereiding
Spaghetti koken.
Aubergines in dunne plakken snijden en met zout bestrooien.
Ui pellen en snipperen.
In koekenpan 2 el olie verhitten.
Aubergineplakken in 3 gedeeltes ca 3 min bakken en laten uitlekken.
In koekenpan in de rest van de olie ui 1 min bakken.
Gehakt toevoegen en in 4 min rul bakken.
Mascarpone door gehakt roeren en met zout en peper op smaak brengen.
Gusto Intenso door spaghetti roeren.
In ovenschaal helft van de spaghetti scheppen, afdekken met de helft van de aubergines, en het gehakt erover verdelen.
Rest van de aubergines erop leggen en afdekken met een laag spaghetti.
Schotel afgedekt 20 min in de oven gaar laten worden.
Laatste 10 min deksel verwijderen om de spaghetti te laten kleuren.

Bron: AH receptkaart

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *