Italiaanse pastasalade met salami

4 personen

Benodigdheden
400 g fusilli tricolore (pasta, zak a 500 gr, Grand’Italia)
300 g sperziebonen
1 rode paprika
1 ui
1 potje gemarineerde artisjokharten (190 g)
1 potje pitloze zwarte olijven (240 g)
200 g salami
1 bakje Italiaanse pestodressing (100 g)

Bereiding
Fusilli koken.
Sperziebonen schoonmaken en 6 min koken.
Paprika in blokjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
Artisjokken laten uitlekken.
Olijven in plakjes snijden.
De helft van de salami in reepjes snijden.
Fusilli afgieten, met koud water afspoelen en laten uitlekken.
Fusilli, groenten, olijven, salamireepjes en dressing door elkaar scheppen en op smaak brengen met zout en peper.
Rest van de salami oprollen en op de salade leggen.

Bron: AH receptkaart

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *