Mexicaanse tortilla

4 personen

Benodigdheden
2 el olie
2 uien, fijngesneden
500 g rundergehakt
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 tl cacaopeder
8 tortillawraps
1 krop ijsbergsla, in dunne reepjes
1 blik mais, uitgelekt
125 ml zure room

Bereiding
Verhit de olie in een grote braad- of koekenpan.
Fruit de uien glazig op middelhoog vuur.
Voeg het gehakt toe en bak dit op hoog vuur al omscheppend bruin en krokant.
Voeg de tomaat en het cacaopoeder toe.
Laat op laag vuur doorverwarmen.
Verwarm de tortilla’s volgens aanwijzingen op de verpakking.
Breng het gehaktmengsel op smaak met zout en peper.
Schep het gehak, wat sla en mais op de tortilla’s en rol ze op.
Schep wat zure room naar smaak op de tortilla.
Lekker met gemalen kaas.

Bron: Allerhande

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *