Noedels met tilapiafilet en courgette uit de wok
4 personen
Benodigdheden
250 g Chinese eiermie
4 el bloem
1 el kerriepoeder
tilapiafilet
4 el (wok)olie
2 courgettes, in plakjes
200 ml kokosmelk
1 zakje koriander (15 g), grof gesneden
Bereiding
Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Trek de mie na 2 min met een vork los.
Laat de eiermie in een vergiet goed uitlekken.
Meng de bloem met het kerriepoeder, zout en peper naar smaak.
Dep de tilapiafilets droog en wentel ze door de bloem.
Verhit een wok.
Voeg 3 el olie toe en roerbak de tilapiafilet in 3-4 min net gaar.
Schep de vis uit de wok.
Schenk de laatste el olie in de wok en roerbak de courgette beetgaar.
Voeg de kokosmelk en de eiermie toe.
Schep de tilapiafilet er voorzichtig door en verwarm alles nog 2-3 min.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Verdeel de eiermie met de courgette en de tilapiafilet over 4 kommen en bestrooi met de koriander.
Bron: Allerhande