Mediterrane soep uit de wok

maaltijdsoep voor 4 personen

Benodigdheden
4 el olijfolie
150 g rauwe ham
2 (rode) uien, in ringen
2 teentjes knoflook, uitgeperst
1 courgette, in blokjes
1 aubergine, in blokjes
1 rode of gele paprika, in reepjes
1,5 l kippenbouillon
250 g tortellini of ravioli gevuld met spinazie of kaas
3 el gehakte basilicum (vers of diepvries)

Bereiding
Verhit de olie in een wok.
Roerbak hierin de rauwe ham en ui 2 min.
Voeg de knoflook, courgette, aubergine en paprika toe en roerbak 4 min.
Giet de bouillon erbij en breng deze aan de kook.
Voeg de pasta toe en kook deze beetgaar.
Serveer de soep bestrooid met basilicum in grote kommen.

Bron: Allerhande

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *