Muffin pindakaas/snicker
24 muffins
Benodigdheden
250 g bloem
6 el (85 g) rietsuiker
1 1/2 el bakpoeder
snuf zout
6 el pindakaas met stukjes
60 g boter, gesmolten
1 groot ei, losgeklopt
1,75 dl melk
3 snickers a 65 g, gehakt
muffinplaat en/of papieren bakjes
Bereiding
Vewarm de oven voor 200C (gasovenstand 6).
Roer bloem, suiker, bakpoeder en zout door elkaar.
Meng er de pindakaas door zodat je een kom vol grof kruim hebt.
Meng de gesmolten boter, het ei en de melk en roer dit mengsel door het kruim.
Spatel de in stukjes gehakte Snickers erdoor en doe het beslag in de muffinbakjes.
Bak de muffins 20-25 min, ze moeten dan gerezen en goudkleurig zijn en stevig aanvoelen als je er (zachtjes) op drukt.
Zet 5-10 min in de vorm op een rooster voordat je ze eruit haalt en op het rooster verder af laten koelen.
Bron: Noor