Wokgroenten met runderreepjes

4 personen

Benodigdheden
250 g zilvervliesrijst
300 g runderreepjes
2 bakken Japanse wokgroenten (a 400 g)
2 el olie
1 el geroosterde sesamzaadjes
1 zakje koriander (15 g), in grove plukken
grote wok

Bereiding
Kook de rijst.
Doe het vlees met de marinade uit de Japanse wokgroenten over in een kom.
Verhit in een grote wok 2 el olie en roerbak de wokgroenten op hoog vuur in 4-5 min beetgaar.
Neem de groenten uit de wok, verhit de rest van de olie en roerbak het vlees op hoog vuur 2-3 min.
Bak op het laatst de sesamzaadjes mee.
Verdeel de rijst over de borden en schep de groenten op de rijst.
Leg daarop het vlees met wat marinade en bestrooi met koriander.

Bron: Allerhande

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *