Mueslireep met fruit en chocolade
8-10 stuks
Benodigdheden
50 g boter
150 g pure chocolade, in stukjes
1 el honing
100 g krokante muesli appel-rozijnen
150 g gedroogd fruit (bv rood fruit, abrikozen, tuttifrutti), grof gehakt
cakeblik (ca 26 cm), bekleed met bakpapier
Bereiding
Smelt de boter met de chocolade en de honing in een steelpan op laag vuur.
Roer glad.
Neem de pan van het vuur en roer er de muesli en het gedroogde fruit door.
Schep het chocolade-mueslimengsel in het cakeblik.
Druk het goed aan en laat de koek minstens 4 uur in de koelkast hard worden.
Stort de chocolade-mueslikoek voorzichtig uit en snijd hem in 8-10 repen.
Bewaar de muesli-repen maximaal 3 dagen tussen het bakpapier in een gesloten trommel op een koele plek.
Bron: Allerhande