pastasaus
2 personen
Benodigdheden
olijfolie
2 laurierbladen
3 tenen knoflook
2 grote uien
200 g gehakt
1 (kippen)bouillon blokje
2 paprika’s
6 tomaten
1 el tijm
1 el oregano
peper naar smaak toevoegen
Bereiding
Doe de laurierbladen in de hete olie, gevolgd door de fijngesneden knoflook.
Als de knoflook lichtbruin gebrand is, voeg je de gesneden ui toe.
Wacht tot deze rood kleuren.
Voeg dan het gehakt toe.
Roer hier het bouillon blokje door heen.
Wanneer het gehakt gaar is, voeg je de gesneden paprika’s toe.
Even een minuutje wachten en dan de gesneden tomaten toevoegen.
Voeg nu ook de tijm, oregano en peper toe.
Roer alles goed door en laat het geheel met de deksel op de pan 3 min pruttelen.
Smash nu de tomaten als ze nog niet kapot zijn en laat alles nog even pruttelen.
Lekker met een pasta.
Bron: Starfish & Coffee