Hachee met kruidkoek en rozijnen

4 personen

Benodigdheden
50 g boter
500 a 600 g runderriblappen
400 g uien, in ringen
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 el azijn
2 plakken kruid- of ontbijtkoek, in stukjes
100 g rozijnen, gewassen
1 laurierblad, in stukjes gescheurd
3 kruidnagels

Bereiding
In braadpan boter verhitten.
Vlees bestrooien met zout en peper en vlees met ui en knoflook al omscheppend lichtbruin bakken.
Azijn en 400 ml heet water erbij schenken en aan de kook brengen.
Kruidkoek, rozijnen, laurierblad en kruidnagels toevoegen en vlees met deksel op de pan in ca 1 1/2 uur gaarstoven.
Af en toe omscheppen.
Hachee op smaak brengen met zout en peper.
Lekker met aardappelpuree en rodekool.

Bron: Wereldse stoofpotjes AH

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *