Visschotel met aardappelpuree
4 personen
Benodigdheden
1 courgette, in blokjes
3 tomaten, in blokjes
125 ml creme fraiche
2 schaaltjes koelverse aardappelpuree a 450 g (NH: zelfgemaakte aardappelpuree is uiteraard veel lekkerder!)
2 blikjes zalm (a 213 g), uitgelekt
3 bosuitjes, in ringetjes
Bereiding
Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie en bak al roerend op hoog vuur de courgette, tomaat en knoflook tot deze lichtbruin zijn.
Roer de creme fraiche erdoor en laat het geheel even afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200C.
Vet de ovenschaal in met een lepel olijfolie en verdeel de helft van de puree over de schaal.
Schep hier het courgettemengsel op, meng de zalm met de ringetjes bosui en verdeel dit over het groentemengsel.
Schep de rest van de puree erover heen, sprenkel er nog een el olijfolie over en plaats het gerecht 20 min in de oven.
Bron: Allerhande