Kalkoenrolletjes
4 personen
Benodigdheden
400 g kalkoenfilet
3 el Conimex wokmarinade
1/2 bloemkool
3 lente-uitjes
olie
maizena
50 g wortelrauwkost
1 pak Conimex Wokrolls
75 g pinda’s
keukenpapier
Bereiding
Snijd de kalkoenfilet in dunne repen en marineer ze ca 3 min in de wokmarinade.
Snijd de bloemkool in roosjes.
Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes van ca 1 cm.
Verhit een flinke laag olie in een wok of hapjespan.
Haal de repen kalkoen door de maizena en bak ze in de hete ca 2 min goudbruin en knapperig.
Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Verwarm intussen 2 el olie in een andere wok of hapjespan.
Roerbak de bloemkool in ca 3 min beetgaar.
Voeg de lente-uitjes toe en roerbak nog ca 1 min.
Schep de wortelrauwkost erdoor.
Schep de krokant gebakken kalkoenrepen door de gewokte bloemkool.
Verwarm de wokrolls volgens de aanwijzing op de verpakking.
Schep wat kalkoen en bloemkool op de wokrolls en bestrooi met pinda’s.
Bron: Life & Cooking