Pofaardappels met blauwaderkaas
2 personen
Benodigdheden
4 vastkokende aardappels (ca 125 g)
100 g blauwaderkaas
1/2 zakje verse bieslook (a 25g), fijngeknipt
1/2 bakje Griekse yoghurt (a 150 g)
2 el olijfolie
1 rode ui, in halve ringen
1 teentje knoflook, geperst
1 zak panklare wilde spinazie (400 g) of spinazie (300 g)
Bereiding
Aardappels schoonboenen, met vork inrpikken en in magnetronschaal op stuk keukenpapier leggen.
Aardappels afgedekt (met magnetronfolie of plastic deksel) op vol vermogen 7-8 min gaar laten worden.
Aardappels in theedoek verpakt 5 min laten nagaren.
Kaas fijn verkruimelen en met bieslook, zout en peper door de yoghurt mengen.
In een wok de ui en knoflook in de olie fruiten, spinazie toevoegen en al omscheppend in 4-5 slinken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Op borden aardappels insnijden.
Kaassaus erin en spinazie ernaast scheppen.
Bron: Allerhande