Lasagne met courgette en geitenkaas
4 personen
Benodigdheden
2 courgettes
1/2 l halfvolle melk
1 zakje bechamelsaus
8 lasagnebladen
400 ml sugocasa piccante (tomatensaus, fles a 690 g)
75 g harde geitenkaas
Bereiding
Oven op 200C voorverwarmen.
Courgette in de lengte met een kaasschaaf in dunne reepjes schaven.
Bechamelsaus volgens gebruiksaanwijzing met melk bereiden.
Op de bodem van een ovenschaal laagje bechamelsaus schenken en met lasagnebladen afdekken.
Een derde deel van de courgette erover verdelen.
Een derde deel van de tomatensaus erop scheppen en met de lasagnebladen afdekken.
Lagen herhalen tot alle ingredienten verwerkt zijn en met een ruime laag bechamelsaus eindigen.
Kaas raspen en over de bechamelsaus strooien.
Lasagne in de oven in ca 35 min goudbruin bakken.
Bron: Allerhande