Broccolischotel met shoarmareepjes
4 personen
Benodigdheden
500 g broccoli
1 winterpeen (200 g)
1 rode ui
3 el olie
1 teentje knoflook, uitgeperst
1 schaal shoarmareepjes (300 g)
2 el Japans sojasaus of 1 el ketjap manis
Bereiding
Broccoli in zeer kleine roosjes verdelen, stronk indien nodig schillen en in stukjes snijden.
Winterpeen dun schillen, in lange plakken snijden en vervolgens in reepjes.
Ui pellen, halveren en in flinterdunne boogjes snijden.
In grote wok olie verhitten.
Ui, wortel en plakjes broccoli op hoog vuur 2 min roerbakken.
Knoflook en shoarmavlees 2 min meebakken.
Broccoliroosjes toevoegen en 1-2 min meebakken.
Sojasaus en 3 el water toevoegen.
Gerecht op hoog vuur nog 1-2 min al omscheppend bakken.
Op smaak brengen met peper.
Lekker met rijst.
Bron: Allerhande