Broodschotel met appel

4 personen

Benodigdheden
4 sneetjes rozijnenbrood
1 appel (bijvoorbeeld braeburn)
1 ei
250 ml slagroom
2 zakjes vanillesuiker
1 tl kaneel

Bereiding
Oven voorverwarmen op 200C.
Sneetjes rozijnenbrood twee keer schuin doorsnijden, zodat er vier driehoekjes ontstaan.
Appel schillen en in dunne partjes snijden.
Driehoekjes brood en partjes appel om en om dakpansgewijs in een lage, ingevette ovenschaal leggen.
Ei loskloppen met slagroom, vanillesuiker en kaneel.
Mengsel over het brood in de overschaal schenken en 5 min laten intrekken.
Broodschotel in 15-20 minuten goudbruin en gaar laten worden.
(Lauw)warm serveren.

Bron: Allerhande

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *