Spaghetti met spinazie en ham
4 personen
Benodigdheden
300 g spaghetti
2 plakken ham (samen ca 250 g)
25 g margarine
150 g spinazie (verse)
250 ml melk
1 zakje Knorr Mix voor Spaghetti formaggio (NH: zelf kaassaus maken is lekkerder!)
50 g geraspte Parmezaanse kaas, om te garneren
Bereiding
Kook de spaghetti beetgaar zoals aangegeven op de verpakking.
Snijd de ham in blokjes.
Verhit de margarine en bak de hamblokjes even aan met de spinazie tot de spinazie geslonken is.
Voeg 250 ml water, de melk en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe.
Breng de saus al roerende aan de kook.
Zet het vuur laag en laat de saus 2-3 min zachtjes doorkoken.
Schenk de saus over de spaghetti en strooi de geraspte Parmezaanse kaas erover.
Bron: internet