Orzo met pesto en kip

4 personen

Benodigdheden

390 gr scharrelkipdijfilet
2 el milde olijfolie
300 gr orzo
2 gele paprika’s
1 courgette
15 gr platte peterselie
90 gr pesto alla Genovese
80 gr Grana Padano flakes

Bereiding
Snijd de kipdijfilets in repen en bestrooi met peper en eventueel zout.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip op middelhoog vuur in 10 min gaar.
Schep regelmatig om.
Kook ondertussen de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de paprika’s in blokjes van 1 cm en raps de courgette grof.
Snijd de peterselie fijn.
Giet de orzo af en meng de pesto, paprika, courgette, peterselie en kip er door.
Breng op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de kaasflakes.

Voeg voor meer smaak extra pesto toe of besmeer sneetjes ciabatta met de rest van de pesto.

Bron: Allerhande

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *