Gevulde grapefruit met vruchten-kaassalade

4 personen

Benodigdheden
2 rode grapefruits
200 g blauwe druiven
100 g roomkaas
2 el yoghurt
1 el mayonaise
1 tl kerriepoeder
1 el citroensap
zout en versgemalen peper

Bereiding
Halveer de grapefruits en snijd de partjes tussen de vliezen uit en doe ze in een kom.
Trek de velletjes uit de grapefruithelften.
Was de druiven, halveer ze en wip de pitjes eruit.
Snijd de kaas in blokjes.
Meng de druiven en de kaas door de grapefruitpartjes.
Maak een sausje van de yoghurt, de mayonaise, het kerriepoeder, het citroensap, zout en peper.
Schep het sausje voorzichtig door de salade en vul hiermee de grafefruithelften.

Bron: Spelen met salades

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *