Quesadillas
4 stuks
Benodigdheden
350 gr gehakt
8 grote wraps
280 gr mais uit blikje
2 rode puntpaprika’s
snuf komijn
snuf paprikapoeder
2 el tomatenpuree
150 gr geraspte kaas
2 kleine rode uien
250 ml zure room
guacamole (voor erbij, eventueel zelf maken door 1 tomaat, 1avocado en 1/2 rode ui te pureren)
Bereiding
Doe de tomatenpuree met de komijn, paprikapoeder en gehakt in een pan en bak een paar minuten.
Voeg eventueel een klein scheutje water toe om het mengsel iets smeuiger te maken.
Snijd de puntpaprika in kleine blokjes, laat de mais uitlekken en snipper de rode ui.
Neem een wrap en bestrijk deze met zure room.
Verdeel een deel van het gehaktmengsel erover.
Verdeel dan ook een deel van de blokjes paprika, mais, rode ui en geraspte kaas erover.
Dek de wrap af met een andere wrap en bak de quesadilla in een contactgrill, groot tosti-ijzer, of in een droge koekenpan licht krokant.
Snijd de quesadilla in punten en serveer met de overgebleven zure room en wat guacamole.
Bron: Leukerecepten.nl