Broccoli-kipgratin

4 personen

Benodigdheden
400 g kipfilet
peper, zout
30 g boter
500 g broccoli, in kleine roosjes
1 zakje witte saus (Knorr)
2 1/2 dl melk
2 el fijngehakte dragon (of fijngeknipt bieslook)
4 el paneermeel
2 el pizzakaas, geraspt

Bereiding
Bestrooi de kipfiletreepjes met peper en zout naar smaak en bak ze in de hete boter al omscheppend bruin en gaar.
Kook de broccoli in water met zout beetgaar en giet hem af.
Bereid de saus met de melk volgens gebruiksaanwijzing.
Roer de dragon (of het bieslook) erdoor.
Verdeel de kip en de broccoli over een ingevette ovenschaal en schenk de saus erover.
Bestrooi met het paneermeel en de kaas en laat het gerecht in een hete oven (200C) in 15 min gratineren.
Lekker met gekookte aardappelen.

Bron: C1000 kookboek 2002

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *