Orzo salade met pesto

4 personen

Benodigdheden
300 gr orzo
1 komkommer
250 gr cherrytomaatjes
150 gr mini mozzarella
100 gr gegrilde paprika
40 gr rucola
100 gr pesto
snuf peper en zout
verse basilicum

Bereiding
Kook de orzo beetgaar
Snijd ondertussen de komkommer in de lengte doormidden.
Schraap met een klein lepeltje een beetje van het vochtige deel eruit en snijd de rest in plakjes.
Giet de orzo af en spoel af met koud water.
Laat de orzo goed uitlekken en doe in een grote kom.
Roer de pesto erdoor en breng verder op smaak met een snufje peper en zout.
Doe dan de tomaatjes, paprika, komkommer, mozzarella, blaadjes basilicum en rucola er door.
Laat de orzo salade nog even een uurtje in de koelkast goed koud worden, of serveer direct lauwwarm.

Bron: Leukerecepten.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *