Pita met gegrilde kip

4 personen

Benodigdheden
8 pitabroodjes
4 kipfilets
200 gr cherrytomaten
100 gr veldsla
1 avocado
2 tl oregano
1 tl chilivlokken
knoflooksaus of tzaziki
paprikapoeder, peper & zout

Bereiding
Bak de pitabroodjes af.
Snijd de kipfilet in stukjes.
Halveer de cherrytomaten
Snijd de avocado in dunne reepjes.
Verdeel de kruiden over de kipfilet (oregano, chilivlokken, paprikapoeder, peper en zout naar smaak) en grill (of bak) de kip om en om goudbruin.
Snijd de helft van de pitabroodjes open en vul ze met de gegrilde kip, veldsla, cherrytomaat, avocado en naar smaak knoflooksaus of tzaziki.

Bron: Eefkookt zo (met beetje eigen draai).

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *